Na 3 maanden genieten met mijn lieve, mooie dochter ben ik inmiddels weer aan het werk gegaan. Ik mis haar natuurlijk heel erg maar ik heb ook weer super veel zin om mooie reportages te maken en nieuwe mensen te ontmoeten. M’n eerste week was gelijk super druk dus ik zit er alweer helemaal in 🙂 Vandaag even een dagje zonder shoots zodat ik een begin kan maken aan het verwerken van alle reportages. Ook heb ik nog veel mooi werk liggen voor m’n blog van voor m’n verlof. Hopelijk kan ik deze fotoreportages ook binnenkort online zetten.

Ik heb natuurlijk tijdens mijn verlof veel aan babyfotografie gedaan. Hierbij een paar mooie foto’s van m’n lieve kleine prei

Newborn Joëlle door Chrissie Sewalt (1 van 4) _MG_8536 Newborn Joëlle door Chrissie Sewalt (2 van 4) Newborn Joëlle door Chrissie Sewalt (3 van 4) Newborn Joëlle door Chrissie Sewalt (4 van 4)

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...