Nieuw bij Chrissie Sewalt Photography is de basis workshop fotografie. De workshop wordt gegeven in mijn fotostudio in Elst.

Deze basis workshop fotografie is gericht op het beter leren kennen van je camera en is geschikt voor de beginnende fotograaf. We gaan het hebben over begrippen zoals diafragma, sluitertijd en iso, gecombineerd met duidelijke voorbeelden waardoor alles snel en makkelijk te begrijpen is. Ik leer je ook hoe je gemakkelijk je camera kunt instellen en vertel je over compositie, licht en creativiteit.

Na de lunch is het tijd om aan de slag te gaan met wat we die ochtend geleerd hebben. Hiervoor gaan we naar buiten naar een mooie locatie in de buurt. Aan de hand van verschillende opdrachten zal de besproken theorie toegepast worden in de praktijk. Ik ben er uiteraard bij om te helpen en tips te geven. Hierna gaan we terug naar de studio waar we de gemaakte foto’s zullen bespreken. Gedurende de dag is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop van de workshop ontvang je een digitaal naslagwerk.

Je leert alles wat je moet weten in een dag en aan het eind van de workshop wil je de camera nooit meer op de automatische stand laten staan!

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 1 februari. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Foto’s: Roy Zweers

Workshop fotografie 3 Workshop fotografie 1 Workshop fotografie 4 Workshop fotografie 2

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...