Brasserie de Boerderij

Eind zomer 2018 gaven Leonie en Bastiaan hun bruiloft bij Brasserie de Boerderij in Arnhem. De ochtend begon thuis bij Bastiaan in Elst. Van spanning was niet veel te merken, al had hun hondje er wel een beetje last van want hij moest er immers prachtig uit zien in zijn eigen trouwpakje. Het is niet niks als je baasjes gaan trouwen!

Bij de ouder van Leonie was het ook heel ontspannen en gezellig druk met alle bruidsmeiden. Als verrassing voor Leonie kwamen de opa’s en oma’s ook nog even langs.

Na de first look vertrokken we richting Sonsbeekpark in Arnhem waar ook Brasserie de Boerderij ligt. Voordat de ceremonie begon hebben we een korte fotoshoot gedaan in het park.

De ceremonie vond plaats op het water op de vlonder van Brasserie de Boerderij. Leonie en Bastiaan hadden een professionele ceremonie meester ingehuurd ( Just Marry ) zodat niemand in de familie belast hoefde te worden met deze ‘zware’ taak.

De ceremonie was klein en intiem en oh zo mooi met al dat water en groen om je heen. Echt een prachtig plekje!

Hierna was het alweer tijd voor taart en bubbels op het fijne terras van Brasserie de Boerderij in arnhem. Wat een super leuke dag!

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...