Vrijdag 4 april was de dag van Ian & Jacqueline. Ik was erbij om deze mooie dag vast te leggen. We begonnen in het centrum van Arnhem bij hen thuis. Jacqueline wachte beneden in het souterain terwijl Ian het bruidsboeket aan het ophalen was. Een kleine groep vrienden en familie was aanwezig bij de eerste ontmoeting. Ian was flink onder de indruk van Jacqueline, een hele mooie bruid om te zien. In een prachtige niet alledaagse jurk.

Na de ontmoeting was het tijd om op pad te gaan voor de trouwreportage. Ceremonie meester Ellen ging met me mee om te assisteren. Echt een super goede hulp was ze 😀

De eerste stop was park Klarenbeek in Arnhem waar de bloesem nog volop in bloei was, een erg mooi gezicht. Het weer was behoorlijk grauw maar dat mocht de pret niet drukken, ik heb erg gelachen met Ian & Jacqueline, wat een vrolijk stel! Dat heb ik het liefste, bruidsparen die lekker zichzelf zijn en waar de liefde vanaf spat!

Vervolgens gingen we op weg naar de locatie van de ceremonie De Steenen Tafel in Arnhem. Het restaurant ligt in een prachtige omgeving met een super mooi uitzicht op de weilanden rondom.  Na een korte sessie buiten hebben we nog een fotosessie gedaan in de stenen toren van het restaurant. Een hele klim maar prachtig raamlicht en leuke doorkijkjes tussen de balken van de trap.

Inmiddels waren de gasten gearriveerd en was het tijd voor het officiele gedeelte van de middag. Gelukkig was het nog steeds droog waardoor we buiten konden blijven. Trouwambtenaar Grietje Pottie leidde de ceremonie. Mooie, persoonlijke verhalen met veel gelach en een kleine traan.

Hierna volgde het diner en was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Een hele mooie dag met een heel verliefd en vrolijk stel! I like!

Credits:

Bruidsfotograaf: Chrissie Sewalt Photography Elst | Bloemen: Mon Fleuri  Arnhem | Taart: Sweet Sugar Hill Arnhem | Vlaggetjes op taart: Ik blijf je trouw Haar&Visagie: Fleur Pieterse Trouwambtenaar: De Vlaamse trouwambtenaar

Ian Opnieuw Ian & Jacqueline-33 Ian & Jacqueline-35 Ian & Jacqueline-38 ian opnieuw 2

Ian & Jacqueline-96 Bruidsreportage arnhem Ian & Jacqueline-112 Ian & Jacqueline-115 Ian & Jacqueline-118 Ian & Jacqueline-129 Ian & Jacqueline-133 Ian & Jacqueline-151 Ian & Jacqueline-157 Ian & Jacqueline-167 Ian & Jacqueline-187 Ian & Jacqueline-215 Ian & Jacqueline-222 Ian & Jacqueline-260 Ian & Jacqueline-270 Ian & Jacqueline-296 Ian & Jacqueline-306

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...