Op een super mooie dag in september kwam ik bij het huis van Janneke en Stefan aan in Druten. Janneke was nog niet naar beneden gekomen waardoor ik snel nog wat mooie beelden kon maken van haar en haar schattige dochters. Beneden stond Stefan haar vol spanning op te wachten.

Het was een stralende dag, perfect voor bruidsfotografie ! We zijn dan ook snel op pad gegaan voor de fotoshoot. Als eerste reden we naar het waalstrandje vlak bij hun huis, lekker met de voetjes in het strand en de meiden heerlijk rennen en spelen. Vervolgens zijn we naar een stukje bos gegaan in Druten niet ver van het waalstrand. Het zonnetje scheen hier prachtig tussen de bomen, mooi verzacht door het nog net niet gevallen blad van de herfst. We zijn er niet al te lang gebleven aangezien er ook veel onwelkome gasten waren… Muggen brrrr!

We hadden nog even de tijd voor de gasten zouden arriveren in de Boldershof kapel in Druten, onlangs helemaal gerenoveerd. Hier hebben we nog een aantal foto’s genomen bij het zachte invallende raamlicht bovenin de kapel. De kapel vulde zich met de gasten voor de ceremonie. Er waren mooie, ontroerende verhalen en zelfs een zelf geschreven lied door de zus van Stefan.

Vervolgens werden we gastvrij ontvangen in Gasterij De Arend in Winssen. Door het mooie weer kon er buiten lekker geborreld worden. Heerlijk nazomer weer, lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid, meer heb je niet nodig om je bruiloft af te sluiten!

Bedankt Janneke & Stefan dat ik erbij mocht zijn! 🙂

BFA Chrissie Sewalt Photography (7 van 10) BFA Chrissie Sewalt Photography (8 van 10) BFA Chrissie Sewalt Photography (9 van 10) Bruiloft Stefan en Janneke (68 van 371) Trouwfotografie Druten

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...