Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Foto door Malou Peters

Bruidsfotograaf & Lifestyle Fotograaf

Chrissie Sewalt

Leuk dat je rondkijkt op mijn website!

Ik ben Chrissie,
een ervaren en enthousiaste bruidsfotograaf en lifestylefotograaf uit Elst, vlakbij Arnhem & Nijmegen. Ik hou van journalistieke en documentaire foto’s van echte momenten, gewoon zoals het is. Een lach, een traan, een liefkozende aanraking. Onopvallend leg ik al deze mooie, emotionele en grappige momenten vast op journalistieke wijze. Ik ben werkzaam in heel Nederland maar veelal in Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Duiven, Zevenaar, Lent, Oosterbeek. Wageningen, Westervoort, Oosterhout, Ewijk en Beuningen.

Samenwerken met leuke en bijzondere mensen om de mooie en belangrijke momenten in hun leven vast te leggen is waar ik als lifestyle- en bruidsfotograaf blij van word.

Je kunt mij omschrijven als een professionele maar zeker ook gezellige bruids- en lifestyle fotograaf. Wat ik vaak terugkrijg van mijn klanten is dat ik mensen snel op hun gemak stel. Hierdoor leg ik de echte momenten tijdens jullie trouwdag of lifestyleshoot nog makkelijker vast. En juist deze momenten zullen later de meest bijzondere herinneringen worden!

Ik woon in Elst samen met mijn partner Jim, dochtertje Joëlle, labrador Billy en onze twee katten Bifi & Wokkel. In het dagelijks leven spreek ik graag af met vrienden om lekker te koken met een wijntje erbij, genieten! Ook ben ik gek op reizen en de wereld te ontdekken, al staat dit de laatste jaren op een wat lager pitje ivm de komst van ons dochtertje. Mijn favoriete plekjes zijn Australie en Ibiza.

Vrolijk, creatief & betrokken! Zo vang ik met mijn camera de sfeer en de mooie momenten van jullie dag.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Liefs Chrissie

Reacties van klanten

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...