Fotograaf Elst

Foto door Malou Peters

Lifestyle Fotograaf, Branding & Documentair Gezinsfotograaf

Chrissie Sewalt

Leuk dat je rondkijkt op mijn website!

Ik ben Chrissie,
een ervaren lifestyle- en gezinsfotograaf uit Elst, vlakbij Arnhem & Nijmegen. Ik houd van natuurlijke, echte foto’s. Met liefde leg ik al jouw mooie, bijzondere en waardevolle momenten vast op journalistieke wijze. Ik ben werkzaam in heel Nederland maar veelal in Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Duiven, Zevenaar, Lent, Oosterbeek. Wageningen, Westervoort, Oosterhout, Ewijk en Beuningen.

Samenwerken met leuke en bijzondere mensen om de kleine & grote momenten in hun leven of carrière vast te leggen is waar ik als lifestyle- en documentair gezinsfotograaf blij van word. Je nieuwe bedrijf in beeld, je gezin, een zwangere buik maar ook de kleine momentjes van verbinding zoals de knuffels na schooltijd, een trots moment voor je nieuwe winkel, samen wandelen of gewoon samen ontbijten als gezin. Herinneringen voor altijd vastgelegd op beeld.

Je kunt mij omschrijven als een professionele maar zeker ook gezellige fotograaf. Wat ik vaak terugkrijg van mijn klanten is dat ik mensen snel op hun gemak stel. Hierdoor leg ik de echte momenten tijdens de fotoshoot nog makkelijker vast. En juist deze momenten zullen later de meest bijzondere herinneringen worden!

Ik woon in Elst samen met mijn partner Jim, dochtertje Joëlle, labrador Billy. In het dagelijks leven spreek ik graag af met vrienden om lekker te koken met een wijntje erbij, genieten! Ook ben ik gek op de natuur, reizen en de wereld ontdekken. Mijn favoriete plekjes zijn Australie en Ibiza. Knuffels met m’n dochter & grappige diertjes maken me blij 🙂

Vrolijk, creatief & betrokken! Altijd opzoek naar verbinding & connectie. Zo vang ik met mijn camera de sfeer en de waardevolle momenten.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Liefs Chrissie

Reacties van klanten

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...