Foto door Malou Peters

Lifestyle Fotograaf & Gezinsfotograaf

Chrissie Sewalt

Leuk dat je rondkijkt op mijn website!

Ik ben Chrissie,
een ervaren en gezellige lifestylefotograaf uit Elst, vlakbij Arnhem & Nijmegen. Ik houd van natuurlijke, echte foto’s. Met liefde leg ik al jullie mooie, bijzondere en waardevolle momenten vast op journalistieke wijze. Ik ben werkzaam in heel Nederland maar veelal in Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Duiven, Zevenaar, Lent, Oosterbeek. Wageningen, Westervoort, Oosterhout, Ewijk en Beuningen.

Samenwerken met leuke en bijzondere mensen om de mooie en belangrijke momenten in hun leven vast te leggen is waar ik als lifestyle- en gezinsfotograaf blij van word.

Je kunt mij omschrijven als een professionele maar zeker ook gezellige fotograaf. Wat ik vaak terugkrijg van mijn klanten is dat ik mensen snel op hun gemak stel. Hierdoor leg ik de echte momenten tijdens jullie fotoshoot nog makkelijker vast. En juist deze momenten zullen later de meest bijzondere herinneringen worden!

Ik woon in Elst samen met mijn partner Jim, dochtertje Joëlle, labrador Billy en onze twee katten Bifi & Wokkel. In het dagelijks leven spreek ik graag af met vrienden om lekker te koken met een wijntje erbij, genieten! Ook ben ik gek op reizen en de wereld te ontdekken. Mijn favoriete plekjes zijn Australie en Ibiza.

Vrolijk, creatief & betrokken! Zo vang ik met mijn camera de sfeer en de waardevolle momenten.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Liefs Chrissie

Reacties van klanten

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...