Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Day in a Life fotografie

Day in a Life fotografie is documentaire familiefotografie van (een deel) van jullie dagelijks leven. Ik fotografeer alledaagse waardevolle momenten zoals samen ontbijten, in badje gaan, spelen, koekjes bakken, picknicken, wandelen met de hond, vliegeren, verhaaltjes voorlezen etc. De gewone dingen van de dag. Niet geregisseerd of geposeerd. Prachtige herinneringen vastgelegd in een journalistiek gezinsdocument.

Hoe gaat een Day in a Life shoot in zijn werk?

Ik kom bij jullie thuis om in een aantal uur jullie dagelijks leven vast te leggen. Ongedwongen en authentiek, dat is hoe ik jullie als gezin wil documenteren. Doordat ik mensen snel op hun gemak stel leg ik echte momenten nog makkelijker vast. Ik laat alles op z’n beloop zodat ik onopvallend alle interacties, grappige en liefdevolle momenten vastleg. Ook de momenten waarop het allemaal wat minder soepel verloopt worden niet vergeten. Een waardevolle fotosesssie waarbij de tijd even stil staan.

Na de Day in a Life fotoshoot

Binnen twee weken na de fotosessie ontvangen jullie van mij de inlog gegevens waarmee je kunt inloggen op jullie eigen online gallery. Hier kunnen jullie een keuze maken uit je favoriete foto’s. Je ontvangt de foto’s in hoge en in lage resolutie, allemaal zorgvuldig bewerkt. Indien je voor een pakket hebt gekozen met alle foto’s uit de Day in a Life fotoshoot dan ontvang je deze binnen twee weken na ontvangst van de betaling.

Album

Onbetaalbare herinneringen vastgelegd in een prachtig handgemaakt album? Dat kan ook! Bij het Day in a Life pakket Big zit een album bij de prijs inbegrepen.

Hieronder vind je en korte impressie van mijn documentaire familiefotografie. Meer Day in a Life foto’s bekijken? Bekijk mijn portfolio Wil je een volledige Day in a Life fotoshoot zien? Bekijk dan de verhalen op mijn blog

Recente Day in a Life Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...