Documentaire familiefotografie

Documentaire familiefotografie van (een deel) van jullie dagelijks leven. Ook wel Day in a Life fotografie genoemd. Ik fotografeer alledaagse waardevolle momenten zoals samen ontbijten, in badje gaan, spelen, koekjes bakken, picknicken, wandelen met de hond, vliegeren, verhaaltjes voorlezen etc. De gewone dingen van de dag. Niet geregisseerd of geposeerd. Prachtige herinneringen vastgelegd in een journalistiek gezinsdocument.

Hoe gaat een Day in a Life shoot in zijn werk?

Voor documentaire familiefotografie kom ik bij jullie thuis of op een afgesproken locatie om in een aantal uur jullie dagelijks leven vast te leggen. Ongedwongen en authentiek, dat is hoe ik jullie als gezin wil documenteren. Doordat ik mensen snel op hun gemak stel leg ik echte momenten nog makkelijker vast. Ik laat alles op z’n beloop zodat ik onopvallend alle interacties, grappige en liefdevolle momenten vastleg. Ook de momenten waarop het allemaal wat minder soepel verloopt worden niet vergeten. Een waardevolle documentaire familiefotografie sessie waarbij de tijd even stil staan.

Landerij de Park Elst

Documentaire familiefotografie is ook erg leuk om met meerdere gezinnen samen te doen op een leuke locatie zoals bij Landerij de Park in Elst. Opa en oma mee, gezellig! Kinderen(en ouders!) kunnen zich hier naar hartelust vermaken. Water, zand, modder, klimtoestellen, noem maar op! Er is ook een kinderboerderij en een restaurant met terras.

Hieronder vind je en korte impressie van mijn documentaire familiefotografie. Meer documentaire familiefotografie foto’s bekijken? Bekijk mijn portfolio Wil je een andere Day in a Life fotoshoot zien? Bekijk dan de verhalen op mijn blog

Documentaire Familiefotografie Landerij de Park Elst

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...