Documentaire Gezinsfotografie | A Moment in Life

De alledaagse momentjes die misschien op dit moment niet bijzonder lijken maar dat eigelijk wel zijn.. De kleine momenten die met de jaren steeds meer waard zullen worden. Herinneringen vastgelegd op beeld. Hoe waren jullie vroeger als gezin? Welke dingen deden jullie graag samen? Wat waren jullie vaste gewoontes? Zo veel bijzondere momenten om op terug te kijken met een warm gevoel. Wat hadden we het fijn en wat was het leven mooi!

Ik fotografeer alledaagse waardevolle momenten zoals samen ontbijten, wandelen in het bos, in badje gaan, spelen, naar de dierentuin, koekjes bakken, picknicken, wandelen met de hond, vliegeren, verhaaltjes voorlezen etc. De gewone dingen van de dag. Niet geregisseerd of geposeerd. Prachtige herinneringen vastgelegd in een journalistiek gezinsdocument.

Hoe gaat een Moment in Life shoot in zijn werk?

Ik kom bij jullie thuis of we spreken af op een mooie locatie om de unieke momenten uit jullie leven vast te leggen. Puur en authentiek, dat is hoe ik jullie als gezin wil documenteren. Doordat ik mensen snel op hun gemak stel leg ik echte momenten nog makkelijker vast. Ik laat alles op z’n beloop zodat ik onopvallend alle interacties, grappige en liefdevolle momenten vastleg. Ook de momenten waarop het allemaal wat minder soepel verloopt worden niet vergeten. Een waardevolle fotosessie waarbij de tijd even stil staat.

Na de Moment in Life fotoshoot

Binnen twee weken na de fotosessie ontvangen jullie van mij de inlog gegevens waarmee je kunt inloggen op jullie eigen online gallery. Hier kunnen jullie een keuze maken uit je favoriete foto’s of alle foto’s afnemen als je niet kunt kiezen. Je ontvangt de foto’s in hoge en in lage resolutie, allemaal zorgvuldig bewerkt.

Album

Onbetaalbare herinneringen vastgelegd in een prachtig handgemaakt album? Dat kan ook! Bij het Moment in Life plus pakket zit een album inbegrepen.

Hieronder vind je en korte impressie van mijn documentaire gezinsfotografie. Meer Moment in Life foto’s bekijken? Bekijk dan de verhalen op mijn blog

Recente Day in a Life Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...