Begin februari kreeg ik als fotograaf een bijzondere aanvraag voor een lifestyle sessie in Nijmegen.  Pieternel vertelde me over haar broer Jaap die de spierziekte Duchenne heeft waardoor hij gebonden is aan een elektrische rolstoel. Duchenne is een aandoening aan de spieren die alleen jongens kunnen krijgen, de levensverwachting is niet hoog omdat de spierkracht in de loop van de jaren achteruit gaat. De prognose voor Jaap was 17 jaar, maar inmiddels is hij toch al 36 geworden!

De familie en Jaap zelf wilden heel graag een fotosessie organiseren zodat zij als Jaap er straks niet meer is een mooie herinnering hebben op beeld. Het was nog winter en flink koud dus hebben we er voor gekozen om de lifestyle sessie binnen te houden. Geen straf in dit mooi lichte huis! 🙂

Ik vond het heel speciaal en bijzonder om deze reportage te mogen maken. Hopelijk blijft t nog lang goed met je gaan Jaap!

Lifestyle fotografie Nijmegen (26 van 146)-bewerkt Lifestyle fotografie Nijmegen (41 van 146) Lifestyle fotografie Nijmegen (44 van 146) Lifestyle fotografie Nijmegen (70 van 146) Lifestyle fotografie Nijmegen (81 van 146) Lifestyle fotografie Nijmegen (119 van 146) Lifestyle fotografie Nijmegen (144 van 146)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...