Gezinsfotografie Arnhem

Een leuke ongedwongen familie shoot of gezinsfotografie sessie op locatie in Arnhem naar keuze of gewoon lekker bij je thuis. Lifestyle fotografie voor je gezin, je kids, je hond of juist voor jezelf. Wat jij wilt!

Waarom gezinsfotografie?

Je gezin vastgelegd via een ongedwongen, pure manier van fotograferen. Jullie gezin wordt op een natuurlijk manier vastgelegd, gewoon zoals jullie zijn.  De focus ligt op echte momenten en interactie met elkaar. Tastbare herinneringen van de kleine momentjes die met de jaren steeds waardevoller worden.

WERKWIJZE gezinsfotografie Arnhem

Voor een gezinsfotografie sessie van jezelf, je vrienden/familie of je kids spreken we af bij je thuis of op een locatie naar keuze in Arnhem of op een andere leuke plek. Vooraf aan de gezinsfotografie sessie nemen we even de tijd om te bespreken wat je wensen zijn. Natuurlijk zijn eigen altijd ideeën welkom! Draag iets waar je je prettig in voelt en wat mooi past in de omgeving van de fotosessie. Het liefste rustige, natuurlijke en effen kleuren zonder al te drukke prints. Bij foto’s waarbij het gezin samen in beeld komt is het mooi als de kleding een beetje op elkaar is afgestemd. Natuurlijke kleuren geven een mooie rustige sfeer. Uit alle genomen foto’s selecteer ik de mooiste afbeeldingen en deze foto’s worden bewerkt op kleur, contrast en uitsnede. Ook kan de foto zwart-wit gemaakt worden. De  foto’s komen op een persoonlijke webpagina te staan, beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je thuis rustig de foto’s bekijken, uitkiezen en bestellen. Meer voorbeelden van mijn werk als gezinsfotograaf zien? Bekijk mijn Portfolio

Recente Lifestyle Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...