Op een zaterdagochtend een tijdje geleden belden beide klanten van die zaterdag af.. Ik vond het al wat vreemd maar goed kan gebeuren dacht ik. Nietsvermoedend ging ik toen maar op pad met mijn vriend naar de intratuin in Elst. Daar bleken al mijn vriendinnen te zitten die als verrassing een babyshower voor mij hadden georganiseerd. Super leuk natuurlijk! Een van mijn 2 klanten bleek niet te bestaan, het was een vriendin die zich voordeed als klant en de andere klant, Joyce, bleek in t complot te zitten 🙂

Een aantal weken later heb ik alsnog met Joyce en haar zoontje afgesproken voor een lifestyle fotoshoot op de Hatertse Vennen in de buurt bij Heumen. De hond en haar moeder gingen ook mee. Ondanks dat het midden winter was scheen de zon heerlijk en was het helemaal niet koud. We hebben een super vrolijke en gezellige shoot gehad. Zelfs de moeder van Joyce die aangaf nooooit mooi op foto’s te staan en dus eigelijk er ook niet op wilde, staat prachtig op de foto’s 😉 Vond ze zelf gelukkig ook haha! Nu hoor ik dit natuurlijk heel vaak maar dit bewijst maar eens weer dat dat helemaal niet waar is. Elk mens is mooi en is het waard om vastgelegd te worden!

Inmiddels is het midden zomer en worden de shoots weer veel buiten geboekt, hopelijk houdt dat in de herfst en winter aan want ook dan is het super leuk en mooi buiten!

Gezinsfotografie Haterse Vennen (10 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (23 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (26 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (29 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (34 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (40 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (56 van 86) Gezinsfotografie Haterse Vennen (71 van 86)

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...