Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wat is er nou leuker en spannender als je bijna 2 jaar oud bent dan het krijgen van een lief klein baby zusje. Heel bijzonder die kleine teentjes en oortjes en dat lieve neusje! Natuurlijk is het ook even wennen dat mama en papa hun aandacht moeten verdelen en er niet meer alleen oog is voor jou.

Anke en ik kennen elkaar nog uit de tijd dat ik nog fysiotherapie studeerde, een erg leuke tijd maar achteraf niks voor mij. Het was vooral het stukje creativiteit wat ik miste. Geef mij maar fotografie, dat is pas echt een mooi vak 😉

Voor Anke en Mark is Femke het tweede kindje. Alles gaat super goed en ze zijn erg gelukkig met hun gezinnetje van 4, eigelijk 5 met poes erbij. Fijn dat ik voor jullie de newborn fotografie mocht verzorgen. Ik wens jullie veel liefde & geluk toe in de toekomst en succes met het nieuwe huis in Lent!

Newborn Fotografie Femke (10 van 83) Newborn Fotografie Femke (13 van 83) Newborn Fotografie Femke (18 van 83) Newborn Fotografie Femke (23 van 83) Newborn Fotografie Femke (26 van 83) Newborn Fotografie Femke (29 van 83) Newborn Fotografie Femke (34 van 83) Newborn Fotografie Femke (46 van 83) Newborn Fotografie Femke (50 van 83) Newborn Fotografie Femke (55 van 83) Newborn Fotografie Femke (78 van 83)

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...