Lifestyle Fotografie

Een leuke ongedwongen familie shoot of lifestyle fotografie sessie op locatie naar keuze of gewoon lekker bij je thuis. Lifestyle fotografie voor je gezin, je kids, je hond of juist voor jezelf. Wat jij wilt!

Wat is Lifestyle fotografie?

Lifestyle fotografie is een ongedwongen, pure manier van fotograferen. Jullie verhaal wordt op een natuurlijk manier vastgelegd. Er wordt zo min mogelijk geposeerd met hier en daar een kleine aanwijzing of een opdrachtje. De focus ligt op echte momenten en interactie met elkaar.

WERKWIJZE

Voor een lifestyle portret of een lifestyle fotografie sessie van jezelf, je vrienden/familie of je kids spreken we af bij je thuis of op een locatie naar keuze. Vooraf aan de lifestyle fotografie sessie nemen we even de tijd om te bespreken wat je wensen zijn. Natuurlijk zijn eigen altijd ideeën welkom! Draag iets waar je je prettig in voelt en neem gerust extra kleding mee. Het liefste rustige effen kleuren zonder al te drukke prints. Bij foto’s waarbij het gezin samen in beeld komt is het mooi als de kleding een beetje op elkaar is afgestemd. Natuurlijke kleuren geven een mooie rustige sfeer. Uit alle genomen foto’s selecteer ik de mooiste afbeeldingen en deze foto’s worden bewerkt op kleur, contrast en uitsnede. Ook kan de foto zwart-wit gemaakt worden. De  foto’s komen op een persoonlijke webpagina te staan, beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je thuis rustig de foto’s bekijken, uitkiezen en bestellen.

Meer voorbeelden van mijn werk als lifestylefotograaf zien? Bekijk mijn Portfolio

Recente Lifestyle Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...