Trouwen in de Bronckhorsthoeve

Op de mooiste dag van het jaar, 22 juni, mijn verjaardag 😉 trouwden Eelke en Roy in de Bronckhorsthoeve in Brummen. De dag begon bij hen thuis in Elst waar Eelke samen met haar moeder zich voorbereidde voor haar trouwdag. Met de zenuwen viel het heel erg mee gelukkig. Ondertussen was mijn assistente Rolien bij Roy thuis om daar de voorbereidingen vast te leggen.

Trouwfoto’s Arnhem & Brummen

Even later was het zover en kwam Roy aanrijden om zijn verloofde voor het eerst te zien, the first look! Samen stapten zij in de Tesla waarna we op weg gingen naar Het Arnhem’s Gemaal voor een korte fotoshoot en een broodje. Het Arnhem’s Gemaal is een industriele locatie aan de dijk in Arnhem. Hierna was het tijd om te vertrekken richting de Bronckorsthoeve in Brummen. Achter de Bronckhorsthoeve hebben we eerst nog een paar mooie foto’s geschoten aan het water, een erg mooi plekje voor een fotoreportage en ondanks de wisselvallige weersomstandigheden hadden we op dat moment prachtig Hollands weer. Zon met wolken en wind.

Ceremonie bij De Bronckhorsthoeve

De weersomstandigheden waren helaas niet goed genoeg om de ceremonie in de Bronckhorsthoeve buiten te laten plaatsvinden dus zijn we fijn naar binnen gegaan. Dit is ook een prachtige plek met uitzicht op de weilanden van Brummen. Hierna was het alweer tijd voor bubbels en taart! Gelukkig was het weer inmiddels opgeklaard en konden we de fijne dag voorzetten in de prachtige tuin van de Bronckhorsthoeve.

Ga je ook trouwen in de Bronckhorsthoeve en ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Neem dan snel contact met me op. Ik hoor graag van jullie!

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...