Trouwfotograaf Kerkdriel

Eind januari, toen we nog onwetend waren welke crisis ons te wachten stond, trouwden mijn lieve vrienden Bas & Janneke in Kerkdriel. Ik mocht hun trouwfotograaf zijn. Super leuk maar ook extra speciaal vanwege onze fijne vriendschap!

Bas en Jan hadden de mazzel dat vrijwel al hun vrienden een belangrijke taak konden vervullen als leverancier voor hun bruiloft. Mijn vriend Jim als DJ, nog meer muzikale vrienden, vriendin Lily als zangeres, Aislinn als bloemstyliste, Willem als chauffeur, Koen als videograaf, een van je beste vriendinnen als haarstyliste en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een geluk om zoveel fijne mensen om je heen te hebben. Heel erg waardevol.

Zandmeren Kerkdriel

De dag begon bij Bas en Janneke thuis in Kerkdriel waar zich al een aantal vrienden verzameld hadden. Een fijne combinatie tussen rust en chaos zoals altijd. Met de dikke bak van de oom van Jan vertrokken we richting de zandmeren in Kerkdriel voor de fotoshoot. Het was vrij grauw weer maar dat paste prachtig bij de jurk van Janneke.

Say Yes to the Dress

Janneke en Bas hebben vorig jaar meegedaan met Say Yes to the Dress met Fred van Leer. Eigelijk helemaal niks voor hun maar ik vind dat ze mooi weergegeven zijn als koppel en hoe ze zijn. Al was Bas erg rustig voor zijn doen zul je ook zien in de foto’s 😉

Janneke heeft haar jurk gekocht bij Koonings en hier later een dip-dye aan toe laten voegen.

Dukdalf Kerkdriel

De ceremonie vond plaats in restaurant Dukdalf, in het bijzijn van alle vrienden en familie van Bas en Janneke, zo’n 200 man. Prachtig om te zien! Hun entree via de stijgers onder toeziend oog van iedereen was ook erg bijzonder. Het was een super dag waarin ik twee rollen vervulde als hen fotograaf maar ook als vriendin. Heel speciaal! Thanks lieverd voor deze mooie dag <3

Trouwfotograaf Kerkdriel

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...