Trouwfotograaf Nijmegen

Journalistieke trouwfotografie Nijmegen van je mooiste dag! Echte momenten gevangen in een tastbare herinnering.

Als trouwfotograaf Nijmegen vind ik vastleggen van sfeer en momenten zoals ze zijn erg belangrijk in mijn trouwfotografie. Altijd op zoek naar het mooiste licht in combinatie met een vriendelijke en relaxte werkwijze. Een van de belangrijkste dingen die ik vaak hoor is dat ik mensen snel op hun gemak stel, hierdoor leg ik de echte momenten nog makkelijker vast. En juist deze momenten zullen later de bijzondere herinneringen worden!

Trouwfotograaf Nijmegen

Journalistieke Trouwfotograaf Nijmegen

Een journalistieke trouwfotograaf Nijmegen op jullie mooiste dag. Waardevolle momenten zoals de ontroering op het gezicht van je vader, kindjes die gek doen tijdens de ceremonie, oma die uitbundig lacht en andere momenten die aan je voorbijgaan op je trouwdag. Niet geposeerd of geregisseerd. Beelden van waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd in een documentair verslag van jullie dag in Nijmegen.

Het fotograferen van echte momenten is wat ik het liefste doe! Ik fotografeer graag  in een ontspannen sfeer en maak op de bruiloft een gezellig praatje met jullie gasten zodat ook zij op hun gemak zijn om zo de beelden te vangen waarin iedereen zichzelf is.

Ik leer jullie graag kennen via een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis in Elst dichtbij Nijmegen waarin we jullie dagplanning en de belangrijkste wensen van jullie trouwdag bespreken. Daarnaast laat ik graag enkele trouwalbums zien met daarin een complete trouwdag.

De Trouwdag in Nijmegen

Als trouwfotograaf Nijmegen ben ik op een onopvallende manier aanwezig zodat ik jullie en jullie gasten vast kan leggen zoals jullie zijn. Persoonlijk en ongedwongen. Ik leg jullie trouwdag vast op journalistieke wijze zonder iets te regisseren. Ook maak ik graag een wandelingetje samen met jullie twee in het bos, een mooie stad zoals Nijmegen of een weiland bijvoorbeeld. Gewoon lekker relaxed, liefdevol en niet te geposeerd.

Trouwfotograaf Nijmegen

Na de bruiloft

Binnen twee weken na jullie bruiloft ontvangen jullie een kleine preview met de highlights van jullie trouwdag. Na zes tot acht weken ontvangen jullie de complete trouwreportage nabewerkt(tenminste 250 foto’s) en in hoge en lage resolutie. Jullie krijgen ook toegang tot jullie eigen online gallery die je kunt delen met vrienden en familie.

Hiernaast ontvangen jullie nog een prachtig klein trouwalbum cadeau met mijn favorieten trouwfoto’s van jullie bruiloft. Wil je een groter trouwalbum? Dat kan ook natuurlijk. Jullie mogen hierbij zelf jullie favorieten kiezen.

Hieronder vind je en korte impressie van mijn trouwfotografie Nijmegen. Meer trouwfoto’s uit oa Nijmegen bekijken? Bekijk mijn portfolio Wil je een volledige bruiloft zien? Bekijk dan de verhalen op mijn blog

Trouwfotograaf Nijmegen Impressie

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...