Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Deze basis workshop fotografie is gericht op het beter leren kennen van je camera en is geschikt voor de beginnende fotograaf. We gaan het hebben over begrippen zoals diafragma, sluitertijd en iso, gecombineerd met duidelijke voorbeelden waardoor alles snel en makkelijk te begrijpen is. Ik leer je ook hoe je gemakkelijk je camera kunt instellen en vertel je over compositie, licht en creativiteit.

Na de lunch is het tijd om aan de slag te gaan met wat we die ochtend geleerd hebben. Hiervoor gaan we naar buiten naar een mooie locatie in de buurt. Aan de hand van verschillende opdrachten zal de besproken theorie toegepast worden in de praktijk. Ik ben er uiteraard bij om te helpen en tips te geven. Hierna gaan we terug en bespreken we de gemaakte foto’s. Gedurende de dag is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop van de workshop ontvang je een digitaal naslagwerk.

Je leert alles wat je moet weten in een dag en aan het eind van de workshop wil je de camera nooit meer op de automatische stand laten staan!

Workshop fotografie elst

Inhoud workshop

Sluitertijd, diafragma, iso

Fotograferen in de M-stand

Compositie

Licht

Meenemen

Spiegelreflexcamera (of handmatig in te stellen compactcamera)

Pen & papier

Handleiding van de camera

Workshop Fotografie Basis

Niveau: beginners

Aantal cursisten: minimaal 4, max 6

Investering: 95,- Lunch inbegrepen

Digitale handout van de cursus

Tijd: 10.00-16.00

Workshop Boeken

Om je in te schrijven voor een workshop vul je onderstaand formulier in en kies de gewenste datum.

vr 08 nov 2019 Basis Fotografie Workshop ( 4 plaatsen )

naam

email

adres

postcode

plaats

telefoonnummer

datum

bericht

1 op 1 workshop

Deze workshop is ook individueel te boeken. Een individuele workshop van 3 uur kost 295,- incl koffie/thee en digitale handout(basis). Voor beginnende fotografen omvat dit begrippen als sluitertijd, diafragma, m-stand, licht en compositie. Voor de meer gevorderde fotograaf is het programma aan te passen naar wens. Datum en tijd in overleg af te spreken.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...