Zwangerschaps Fotoshoot & Newborn Lifestyle

Zwanger zijn is een mooie en speciale periode. Lifestyle zwangerschaps shoots zijn te boeken op een locatie naar keuze maar ik vind het ook erg leuk om bij jullie thuis te komen. Als de baby geboren is kom ik graag bij jullie thuis voor een lifestyle newborn fotoshoot.

Lifestyle Zwangerschaps Fotoshoot

De periode tussen de 30 en 35 weken is over het algemeen de beste periode om zwangerschapsfoto’s te maken. Je buik is dan op haar mooist. Natuurlijk ben je ook eerder of later welkom. Het is raadzaam om van te voren geen strakke kleding te dragen ivm strepen of striemen in je huid. Draag iets waar je je prettig in voelt en neem gerust extra kleding mee. Het liefste in rustige effen kleuren zonder al te drukke prints.

Zwangerschapsfotografie Arnhem

Lifestyle Newborn Fotoshoot

Voor een lifestyle newborn fotoshoot kom met mijn camera en lenzen bij jullie thuis. Verder neem ik niks mee en maak ik gebruik van wat er voor handen is voor het meest natuurlijke resultaat. De meeste ouders hebben zelf namelijk de mooiste spulletjes en dekentjes voor hun kleintje. Ik fotografeer tijdens de lifestyle newborn fotoshoot alleen met natuurlijk licht. Ik fotografeer jullie gezin en jullie kindje bij jullie thuis gewoon zoals jullie zijn zonder dat je het idee hebt dat je moet poseren.

Meer van mijn werk als zwangerschapsfotograaf en Newborn fotograaf zien? Bekijk de verhalen op mijn blog

Recente Zwanger & Newborn Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...