Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zwanger & Newborn

Zwanger zijn is mooie en speciale periode. Lifestyle zwangerschaps shoots zijn te boeken op een locatie naar keuze maar ik vind het ook erg leuk om bij jullie thuis te komen. Als de baby geboren is kom ik graag bij jullie thuis voor een lifestyle newborn fotoshoot.

Lifestyle Zwangerschaps Fotoschoot

De periode tussen de 30 en 35 weken is over het algemeen de beste periode om zwangerschapsfoto’s te maken. Je buik is dan op haar mooist. Natuurlijk ben je ook eerder of later welkom. Het is raadzaam om van te voren geen strakke kleding te dragen ivm strepen of striemen in je huid. Draag iets waar je je prettig in voelt en neem gerust extra kleding mee. Het liefste zonder al te drukke prints.

Lifestyle Newborn Fotoshoot

Ik kom met mijn camera en lenzen bij jullie thuis. Verder neem ik niks mee en maak ik gebruik van wat er voor handen is voor het meest natuurlijke resultaat. De meeste ouders hebben zelf namelijk de mooiste spulletjes en dekentjes voor hun kleintje. Ik fotografeer alleen met natuurlijk licht. Ik fotografeer jullie gezin en jullie kindje bij jullie thuis gewoon zoals jullie zijn. Er wordt niet geposeerd.

Recente Zwanger & Newborn Blogs

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...